maandag 8 juli 2013

Wolfeest Orvelte

Wat een feest afgelopen weekend in Orvelte. we hebben ervan genoten. het weer was super en er was zoveel te doen en te zien. De bezoekers waren erg enthousiast en we hebben leuke reactie's op ons assortiment gekregen. De organisatie van dit feest was super. er was echt aan alles gedacht. Zo waren er heel veel leuke kraampjes en allemaal anders zo was er een grote diversiteit aan materialen, er was een schapen scheerder, theater, klederdracht, schapendrijven, alpaca's, live muziek en ook de winkels in het dorp zelf waren open.
we hebben heel erg genoten en hopen dat dat de bezoekers dat ook hebben gedaan

maandag 1 juli 2013

1 juli

Goedemorgen allemaal,

Het is inmiddels 1 juli en in een gedeelte van Nederland is de vakantie begonnen. Hier in Rotterdam duurt het nog 3 weken maar in die weken staat heel wat te gebeuren. Zoals sommige van jullie al hebben opgemerkt duurt het activeren van de nieuwe webshop langer dan gepland. De webshop ziet er erg mooi uit maar neemt ook veel tijd (meer dan verwacht) in beslag, we willen het goed doen dus nog even geduld hij komt eraan.

Verder staan er nog markten op het programma. Zo kun je ons bezoeken op
3 juli op de zorgbreed braderie in Rozenburcht aan de Nieuwelaan 20 in Capelle aan den IJssel
7 juli op het wolfeest in Orvelte. Dit is een echte wol markt met alles op het gebied van wol,wol,wol, en nog maar eens wol
wij hopen jullie op een van deze markten te zien en/of begroeten.

Ook hebben wij nieuw in de collectie Kauni een heerlijke brei en haak wol gemaakt van 100% wol,
en in prachtige verlopende kleuren 1 bol is voldoende voor een leuke sjaal maar je kan er ook 2 mutsen of wanten van breien. Het merk komt uit Denemarken en op de Kauni site kun je heel veel patronen gratis downloaden.

Deze wol is ook heel geschikt voor de fair isle techniek maar daarover later meer.